lisabovaller.blogg.se

Veckans appar!

Publicerad 2014-10-13 20:22:03 i

Veckans appar är en blandade favoriter, nya, gamla, fashion, spel - En fruktsallad helt enkelt!
Water your body: Bra för mig som är dålig på att dricka, och väldigt simpel vilket gör den lätt att använda. Rekomendation, absolut!
Daddy long legs: Roligt spel som sätter leende på läpparna! Bra tidsfördrift trots att jag inte gillar mobilspel. Svårt dock, men övning ger färdighet ;)
Polyvore: Veckans favorit! Denna kan du kombinera outfits med, få inspiration och även tips på vart du kan köpa sakerna. Ett måste att ha i sin telefon!
Todoist: Den hitils bästa to-do-list appen!
Shoppinglist: Jag använder denna app genom att föra alla möjliga listor, från shopping till saker att fråga franska läraren. Superb!
Brainwars: Ett spel som verkligen håller igång hjärnan. Roligt, men enligt mig riktogt klurigt ibland.
Tv.nu: Denna app har funnits länge, men ville ha med den ändå. Du kan enkelt och bra se vad som går på tv:n just nu, utan att behöca sätta på tv:n!
Mitt schema: app som visar när dina lektioner börjar. Love it!

Om ni har några tips på appar till nästa vecka som jag kan testa så lämna en kommentar!

Födelsedagsbarn

Publicerad 2014-10-12 09:57:43 i

Ni vet låten "17 år" av Veronica maggio? Den låten lät så himla vuxen när den kom ut. Hon sjunger om när hon vad 17 och vad som hände då, och hon fick mig att tro att 17 år är så himla gammalt. Faktum är att det är himla gammalt. 1 1/2 år kvar på gymnasiet, sen flyttar man hemifrån. Bara 1 år kvar tills man får köra bil, rösta och göra allt det där vuxna, med andra ord bli myndig. Nu har min älskade storebror blivit sådär stor, eller nästan iaf. 17 år och snart börjar livet på allvar. Jag vill trycka ner tiden lite, så vi kan stanna i åldrarna 6 och 9 år, då jag faktiskt inte var en skitjobbig lillasyrra och han inte var en skitjobbig storebror. Det går tyvärr inte, men att tänka fram i tiden går. Att stå brevid och se på min framgångsrika storebror bli nån ekonom, eller varför inte musiker? Vad han än väljer att göra i livet kommer han lyckas, för han är så himla bra på så himla mycket. 
Behöver  inte skriva grattis här för han brukar inte läsa min blogg, men för er som gör vill jag bara att ni ska veta hur underbar han är.

Kolla in snart då "Veckans Appar" kommer upp!

Ootd

Publicerad 2014-10-07 16:34:30 i

Idag mådde jag inte sådär toppen, ont i huvudet och genomförkyld vilket gjorde klädvalet enkelt. Något lätt att bära, varmt men sammtidigt mer uppklätt än mjukisbyxa och luvtröja. Resultatet blev
Mina favvobyxor och ett lättare linne! Båda är från gina men är osäker på om de finns kvar.


Till detta blev körde jag på en grå stickad kofta från hm, och en vinröd mössa från bikbok. Cozyy!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela